^На врх
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Документа и прописи

Уручени поклони првацима

Школска година за ученике основних и средње школе на подручју општине Жагубица започела је на време. Првацима сусвечану добродослицу пожелели старији ученици скола који су припремили пригодан програм.

Несебичну подршку свим ученицима, а посебно првацима прузило је и локално руководство које је и ове године по традицији првацима уручило поклон пакетиће који садрже комплет о правилима у саобраћају и неколико ситница које ће основце полазнике подсећати на први дан у школи.

-Podeljeni pokloni za dobrodoslicu prvacima u Zagubici

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, је у кратком обраћању приликом обиласка школа у Крепољину, Лазници и Жагубици, поздравио прваке и родитеље пожелевши успешан почетак школовања, пуно добрих оцена и срећу кроз цело школовање. Исто су учинили и директори поменутих школа који су посебно изразили захвалност локалној самоуправи на изузетној сарадњи.

Заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, посебно је нагласио да је залагање за добробит свих ђака и успешније школовање ученика важно локалном руководству, и да се то најбоље показује одрађеним радовима, како у матичној школи у Жагубици тако и у подручним одељењима.

Иначе, у општини Жагубица наставу за основно образовање похађаће укупно 70 ђака првака.

© 2013. ОШ "Јован Шербановић" Лазница :: Сва права задржана.


Facebook twitter flicker skype youtube digg