^На врх
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Документа и прописи

Дан здраве хране

Кампању Октобар-месец правилне исхране реализују Заводи за Јавно здравље од 2001. године, под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, а подршку пружају здравствене и образовно-васпитне установе, друштвено-хуманитарне, спортско-рекреативне, културне и друге организације и удружења.

zdrava hrana 2015

Занимљивим садржајима се сваке године Дан здраве хране обележава и у установама општине Жагубица, па тако и у Основној школи “Јован Шербановић” у Лазници.

Предавање о здравој исхрани је неизоставни део целе приче, где је по речима субспецијалисте за дијететику др Саше Дражиловића, циљ да се најшира популација информише и стекне нова знања у вези са здрављем и правилним навикама у исхрани и формира исправне ставове о храни која је најбоља и посебно прилагођена сваком организму.

Поред предавања, Дан здраве хране у Лазници обележен је и кратким културно- уметничким програмом који су извели ученици свих разреда лазничке основне школе у присуству родитеља, директора школа, наставника, као ипредставника локалног руководства општине Жагубица.

Галерија слика >

 

© 2013. ОШ "Јован Шербановић" Лазница :: Сва права задржана.


Facebook twitter flicker skype youtube digg