^На врх
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Документа и прописи

Први карате куп - Лазница 2014

Општина Жагубица као генерални покровитељ и карате клуб „Пантери“ из Пожаревца  у сарадњи са Oсновном школом "Јован Шербановић" Лазница, многобројним спонзорима и родитељима,  организовали су „Први карате куп Лазница 2014“ у Лазници. Такмичење је званично почело након поздравног говора  Љубише Јовкића, заменика председника општине Жагубица.

У надметању је учествовало 8 клубова из источне, јужне и централне Србије са око 60 такмичара. У укупном пласману прво место је заузела екипа „Градског карате клуба“ из Зајечара, друго место припало је карате клубу „Лавље срце “ из Зајечара, а треће карате клубу „Пуковац“ из Пуковца код Лесковца.

Овај турнир, кажу организатори, искоришћен је као последња провера пред наступајуће државно првенство. Oрагнизациони одбор турнира све похвале упутио је такмичарима свих карате клубова, учесника који су се својски припремали, посебно младим каратистима из Жагубице и Лазнице.

"С обзиром да је школа каратеа у Лазници отворена пре извесног времена, релативно скоро такмичари су се добро пласирали, а најважније је да су учествовали јер је ово за њих потпуно ново искуство", каже тренер Жељко  

© 2013. ОШ "Јован Шербановић" Лазница :: Сва права задржана.


Facebook twitter flicker skype youtube digg